Schrijf je nu in via onze PlanGo app

Momenteel hebben wij al een flinke wachtlijst. Vanwege corona en achterstand bij het CBR kun je pas in het derde kwartaal 2023 bij ons beginnen. Schrijf je in en wij nemen contact met je op voor een eerste telefonische toelichting. Het is raadzaam om alvast je theorie te gaan leren en een examen te reserveren bij het CBR. Dit is in het voordeel voor je rijopleiding. 


PlanGo app
Wij gebruiken de PlanGo app waardoor wij zéér efficiënt onze afspraken kunnen plannen, rekeningen kunnen sturen met iDeal en je altijd een herinnering krijgt op je smartphone over je eerstvolgende rijles. Helemaal up-to-date dus!

Via onderstaande knop kun je je inschrijven. Je inschrijving is pas definitief na bericht van ons. Je zit nog nergens aan vast.

Een korte introductie over de PlanGo app

PlanGo maakt gebruik van een digitale vorderingenkaart, zodat je precies weet wat je hebt geleerd, op welk niveau je zit en wat je nog moet leren. Op deze manier weten leerling en rij-instructeur precies hoe ver je als leerling gevorderd bent.

De PlanGo app is een digitale omgeving waar leerlingen en ouders op kunnen inloggen. Op het leerling portaal kan je bekijken hoeveel rijlessen je nog tegoed hebt binnen het lespakket, wanneer je rijlessen gepland staan en waar je staat in de rijopleding. Wanneer er nog openstaande facturen zijn kunnen deze eenvoudig via iDEAL betaald worden. 

Je kunt de app voor op je mobiel, tablet of computer downloaden in de Play Store of in de App Store. Je krijgt bij inschrijving automatisch een gebruikersnaam en wachtwoord toegezonden om in te loggen.

PlanGo nog even in het kort:

> Alle lessen uit het verleden zien
> Je komende lesafspraken bekijken, tevens ontvang je steeds de avond voor je nieuwe rijles een berichtje op je smartphone.

> Voortgang van je rijopleiding bekijken

> Beoordeling van je handelingen zien
> Opmerkingen van je instructeur nalezen

> CBR examens inzien

> Rekeningen betalen en betalingen bekijken


Hieronder kun je alvast de PlanGo app downloaden